Chez Perreke Catering in Bornem voor al uw evenementen

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest of een bedrijfsevenement op het programma staan? Doe dan een beroep op Chez Perreke voor uw catering in Bornem. Zowel bedrijven, particulieren als verenigingen kunnen een beroep doen op onze snackcatering.

Bedrijven

Of u nu een personeelsfeest, opendeurdag of een voorstelling van een nieuw product op de agenda heeft staan, wij leiden alles in goede banen. Ook als u binnenkort een nieuwe vestiging opent, kunt u rekenen op onze diensten.

Particulieren

Het is zomer en u wilt graag een tuinfeest geven voor uw vrienden en familie? Of binnenkort treedt u in het huwelijk en u wilt dat alles perfect gaat? Kom dan eens bij ons langs. Ook verjaardagen familiefeesten, communies en feestjes bij het pensioen zijn bij ons in goede handen.

Verenigingen

Als vereniging staat er natuurlijk regelmatig een leuke fuif op het programma. Of er moet misschien wel een beurs of sportwedstrijd georganiseerd worden. Dan laat u de catering best aan ons over. Ook voor andere bijeenkomsten, van bijvoorbeeld cultuur, staan wij altijd klaar.

Snackcatering is hip

Een frituur aan huis, hamburgers aan huis, pasta aan huis of pitta aan huis? Wij beschikken over alle mogelijkheden om uw gasten op een originele manier te verwennen dankzij onze foodtruck. U wordt de ster op uw evenement en dat op een budgetvriendelijke manier.

De snackwagen

Onze snackwagens zijn aanhangwagens die we makkelijk bij u op locatie kunnen plaatsen. Bijna alle toestellen werken op gas. Enkel voor de verlichting en koelkast hebben wij elektriciteit nodig. Hiervoor voorziet u een gewoon stopcontact 230V. De aanhangwagen is gekeurd en vergezeld van de nodige attesten (keuring gas en elektriciteit, HACCP, brandveiligheid,....).

Contacteer ons snel

Wilt u graag van uw evenement een groot succes maken? Neem dan even contact op met onze snackbar Chez Perreke in Bornem zodat wij een oplossing op maat kunnen maken.

Chez Perreke - Bornem

Sofie & Danny

Mobiele catering

foodtruck

Heeft u binnenkort een feestje bij u thuis en wilt u uw gasten verwennen met frieten van een echt frietkot? Dan komen wij bij u langs met onze mobiele catering.